Samþykkt![]() | Titill![]() | Höfundur(ar) |
---|---|---|
9.1.2015 | Consumer segmentation: Reduction of Market Risk in the Development of Functional Food Products | Friðrik Björnsson 1990- |
4.6.2018 | Development of meals for elderly with risk at malnutrition | Erna Dögg Úlfhéðinsdóttir 1990- |
30.9.2022 | The effects of storage conditions and ascorbic acid treatment on shelf life of cauliflower, broccoli, and rutabaga | Didar Farid Kareem Al-Shateri 1992- |
20.6.2014 | Ready to eat meals enriced with omega-3 fatty acids. Product development and consumer study | Valgerður Lilja Jónsdóttir 1988- |
27.6.2022 | Sýndarveruleiki í kennslu : nýir kennsluhættir í takt við tæknina og tíðarandann | Svava Sigríður Svavarsdóttir 1981- |
2.6.2022 | Vöruþróun á grænmetis- og grænkeraréttum með nýpróteinum | Jóhanna Elín Ólafsdóttir 1995- |
21.6.2016 | Vöruþróun á tilbúnum réttum, bættum með omega-3 fitusýrum og þangi | Páll Arnar Hauksson 1986- |