Íslenska
English
Leita
Höfundar
Efnisorð
Titlar
Dagsetningar
Leiðbeinendur
Um Skemmuna
Hjálp
Skemman mín
Heim
Aðilar að Skemmunni
Mín stofnun
Leit eftir:
Mín stofnun
Háskóli Íslands
30.789
Háskólinn á Akureyri
5.023
Háskólinn á Bifröst
1.698
Háskólinn á Hólum
193
Háskólinn í Reykjavík
5.969
Landbúnaðarháskóli Íslands
717
Landsbókasafn Íslands - Háskólabókasafn
63
Listaháskóli Íslands
2.814
Ritgerðir með leiðbeinandann 'Magnea Guðrún Karlsdóttir 1978-'
í allri Skemmunni
>
Leiðbeinendur
>
Leiðbeinendur 1 til 10 af 10
Fletta
Samþykkt
Titill
Höfundur(ar)
10.2.2017
Eðlis- og efnafræðilegir eiginleikar hringorma í Atlantshafsþorski
Snorri Karl Birgisson 1990-
4.2.2019
The effect of insulated food container design on fish quality and transport costs
Rúnar Ingi Tryggvason 1994-
19.10.2016
Effects of bleeding conditions and storage methods on the quality of Atlantic Cod
Hildur Inga Sveinsdóttir 1991-
8.6.2015
Effects of frozen storage on quality of Atlantic mackerel (Scomber scombrus) caught in Icelandic waters. Improving mackerel products in order to increase their value
Andri Þorleifsson 1968-
15.2.2018
Effects of packaging methods and storage temperature on the quality of Cobia (Rachycentron canadum) fillets during frozen storage
Thi Hang Nguyen 1984-
4.6.2018
The Golden head: Effect of size and season of catch on physicochemical properties of cod heads
Elísa Viðarsdóttir 1991-
2.6.2014
High Quality Redfish Fillets for Export. Improving handling, processing and storage methods to increase shelf life
Steinunn Áslaug Jónsdóttir 1969-
4.6.2019
Physicochemical properties and potential utilization of side raw materials of yellowfin (Thunnus albacares) and albacore (Thunnus alalunga) tuna
Britney Sharline Kasmiran 1991-
2.6.2015
Stability of lightly salted fillets during frozen storage
Jóna Sigríður Halldórsdóttir 1989-
10.10.2016
Stöðuleiki léttsaltaðra þorskflaka (Gadus morhua) í frosti. Þættir sem hafa áhrif á stöðuleika og afurðarbreytileika
Inga Rósa Ingvadóttir 1992-