| 9.6.2015 | Arðsemi mjöl- og lýsisverksmiðju um borð í frystitogara | Róbert Örn Guðmundsson 1991- |
| 31.10.2016 | Árstíða breytileiki þorsk- og ufsalifrar efna og eðliseiginleikar | Anna Björnsdóttir 1974- |
| 28.5.2015 | Dietary patterns and sociodemographic factors associated with cod liver oil intake among 10-11 year old children | Kristín Jónsdóttir 1988- |
| 13.5.2011 | The effects of natural compounds on immune cell activation. The effects of dietary fish oil on ex vivo chemokine secretion by murine splenocytes and lichen or cyanobacterial polysaccharides on in vitro cytokine secretion and signaling pathways in human monocytes | Guðný Ella Thorlacius 1984- |
| 20.6.2007 | Hvað er merkilegt við lýsi? : umfjöllun um lýsi og omega-3 fitusýrur | Arnheiður Jónsdóttir |
| 29.4.2008 | Kerfi sýklódextrína og fituefna úr þorskalýsi. Áhrif fjölliða, frostþurrkun, töflusláttur og geymsluþolspróf | Kjartan Hákonarson 1982- |
| 1.4.2011 | n-3 Fatty acids in red blood cells from pregnant and non-pregnant women in Iceland. The relationship to n-3 fatty acid intake, lifestyle and pregnancy outcome | Anna Ragna Magnúsardóttir 1966- |
| 14.6.2021 | Þróun fiskmjölsverksmiðja : ferlagreining í fiskmjölsverksmiðju á Vopnafirði | Halldór Sigurðsson 1991- |